Groepen

MET ZIJN ALLEN NAAR DE CENTRALE

Wij ontvangen je graag in onze prachtige zaak. Of je nu wilt borrelen, luxe dineren of misschien wel trouwen. Bij ons ben je met een groot gezelschap op de juiste plek! Wij kunnen groepen tot 150 personen voorzien van een onvergetelijke avond.

Dineren

Wij verzorgen graag een geweldige avond voor jou en je gezelschap.

Borrelen

Op onze entresols kan je heel goed terecht om lekker met elkaar te borrelen.

Afhuren

Voor hele bijzondere gelegenheden – zoals een bruiloft - openen wij overdag of op de dinsdag graag onze deuren.

Dineren

Wij verzorgen graag een geweldige avond voor jou en je gezelschap. Als je eerder bij ons hebt gegeten weet je dat wij alles zelf maken! Dit doen we natuurlijk ook wanneer je komt met een grotere groep. Genieten van met aandacht bereide gerechten met een grotere groep is bij ons gewoon mogelijk. Wij nodigen je graag uit om bij ons langs te komen.

Van zakelijke diners tot verjaardags borrels

Borrelen

Op onze entresols kan je heel goed terecht om lekker met elkaar te borrelen. Zo kijk je uit over de historische Cameretten en sta je tussen monumentale pilaren uit de 17de eeuw. Van een biertje met een bitterbal tot een amusediner met bijpassende wijnen; wij verzorgen een borrel naar jouw wensen.

Pic. Andreas Burzel "Wunderschoen Photography"

Afhuren

Voor hele bijzondere gelegenheden – zoals een bruiloft - openen wij overdag of op de dinsdag graag onze deuren. Wij kunnen tot 200 gasten ontvangen en vullen graag op maat met jullie in hoe het perfecte feest eruit moet zien.


Reserveren of meer weten?

Neem contact op met ons.