Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een bijzonder kerst- of relatiegeschenk? Bij de Centrale stellen we samen met jou het perfecte pakket samen. We maken onderscheid tussen drie verschillende pakketten, waarbinnen (bijna) alles mogelijk is!

Het Centrale Kerstpakket

Bij de Centrale maken we het zelf. Op zoek naar een kerstpakket met mooie en ambachtelijke producten? Wij maken er samen een onvergetelijk cadeau van!

Cadeaubon

Geef je graag een cadeau met perspectief op betere tijden? Geef dan een cadeaubon van de Centrale cadeau! Een mooie fles wijn erbij en bijzondere glazen? Dat kan, wij kleden dit cadeau aan zoals je wenst. Uiteraard zorgen wij ook voor een feestelijke verpakking.

Wijnpakket

Ben je op zoek naar een wijnpakket op maat? Zoek dan niet verder. In iedere prijsklasse kunnen wij iets moois samenstellen. Bijpassende hapjes, recepten of in de vorm van een wijnproeverij met ondersteunend (beeld)materiaal? Geen enkel probleem!

CONTACTFORMULIER

Laat in onderstaand contactformulier achter wat de wensen zijn en wij nemen contact met je op en maken een passend voorstel!